Söökla menüü

MENÜÜ 16.09 – 20.09 2019

E: 4-viljapuder keedisega, mahlajook 150/20, 150gr.

Rassolnik, h.koor, leib 300/20, 30gr.

Jogurt maisihelvestega 175gr.

Õun**

T: 5-viljapuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Ahjukana, keed.kartul, jog.kaste, toorsalat, leib 100/150/75/50 , 30gr.

Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

K: Nisuhelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Piima-riisisupp, v/l kiluga, pehmik määrdejuustuga 300, 50, 50gr.

Kompott vahukoorega 175gr.

Paprika**

N: 8-viljapuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Ühepajatoit, leib 300, 30gr.

Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

R: Kaerahelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Ungari vorstisupp, leib 300, 30gr.

Leivasupp piimaga 175gr.

Lillkapsas**

* piima ja keefiri koolikava toetus

** puu-ja köögivilja koolikava toetus