Söökla menüü

MENÜÜ 19.11 – 22.11.2018

E: 8-viljapuder, keedis, mahlajook 150/20, 150

Frikadellisupp, leib 300, 30

Kama 200

Pirnilõik*

T: Nisuhelbepuder, keedis, piim* 150/20, 100

Hakklihakaste, keed.kartul, marin.peet, leib 150/150/50, 30

Piim, keefir*, puuvili 150, 150

K: Tatrahelbepuder, keedis, piim* 150/20, 100

Kart.-klimbisupp, leib 300, 30

Rullkook kisselliga 175

Paprikalõik*

N: Odrahelbepuder, keedis, piim* 150/20, 100

Viiner, kart.püree, toorsalat, leib 100/150/50, 30

Piim, keefir*, puuvili 150, 150

R: 4-viljapuder, keedis, piim* 150/20, 100

Kodune seljanka, h.koor, leib 300/20, 30

Piimakissell keedisega 175

Kaalikalõik*

* koolikava toetus, piim iga päev