Söökla menüü

MENÜÜ 18.03 – 22.03.2019

E: Odrahelbepuder keedisega, mahlajook 150/20, 100gr.

Kartuli – klimbisupp, leib 300, 30gr.

Kohupiimakreem kisselliga 150gr.

Õunalõik**

T: 4-viljapuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Lõhepasta , leib 300, 30gr.

Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

K: Tatrahelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr

Peedisupp munaga, h.koor, leib 300/20, 30gr.

Karamellkissell keedisega 150/20gr.

Pirnilõik**

N: Nisuhelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Kanakotlet, keed.kartul, kaste, m.peet, leib 120/150/75/50, 30gr.

Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

R: Riisihelbepuder keedisega, piim*150/20, 100gr.

Külasupp, leib 300, 30gr.

Kihiline mannapuder kisselliga 150gr.

* piima ja keefiri koolikava toetus

** puu-ja köögivilja koolikava toetus