Söökla menüü

MENÜÜ 21.01 – 25.01.2019

E: Riisihelbepuder keedisega, mahlajook 150/20, 100gr.

Frikadellisupp, leib 300, 30gr.

Kama 175gr.

Õunalõik**

T: Tatrahelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Ahjukana, keed.kartul, külmkaste, toorsalat, leib 120/150/75/50, 30gr.

Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

K: Odrahelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr

Piima-riisisupp, v/l singiga, juustukukkel 300, 50, 50gr.

Marjakissell vahukoorega 175gr.

Paprikalõik**

N: Mannapuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.

Sardell, kart.püree, kaste, toorsalat, leib 100/150/75/50, 30gr.

Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

R: Kaerahelbepuder keedisega, piim* 150/20/ 100gr.

Koorene kalasupp, leib 300, 30gr.

Leivasupp piimaga 175gr.

Lillkapsalõik**

* piima ja keefiri koolikava toetus

** puu-ja köögivilja koolikava toetus