Söökla menüü

MENÜÜ 14.10 – 18.10. 2019

E: 4-viljapuder keedisega, mahlajook 150/20, 150gr.
Külasupp, leib 300, 30gr.
Kohupiimakreem kisselliga 175gr.
Õun**

T: Mannapuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.
Kiievikotlet, kart.püree, kodujuust lis., leib 120/150/75 , 30gr.
Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

K: Riisihelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.
Borš hapukapsaga, h.koor, leib 300/20, 30gr.
Saiavorm piimaga 175gr.Lillkapsas**

N: Kaerahelbepuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.
Lõhepasta, leib 300, 30gr.
Piim, keefir*, puuvili 150, 150gr.

R: 8-viljapuder keedisega, piim* 150/20, 100gr.
Frikadellisupp, leib 300, 30gr.
Jäätis 110gr.
Paprika**

* piima ja keefiri koolikava toetus
** puu-ja köögivilja koolikava toetus