Noorte vabamaadluse seeriavõistluse II etapp Rakke Koolis

Tunnustused

4. veebruaril (laupäeval) said meie kooli noormaadlejad võimaluse astuda võistlustulle kodusaalis, sest Rakke Kooli võimlas toimus suure osavõtjaskonnaga maadluse seeriavõistluse teine üle-eestiline etapp. Võistlejaid oli kokku üle saja tervest vabariigist. Rakke Koolist osales „Järvamaa Matimehed“ klubi esinduses 9 õpilast: Marta Luisa Rückenberg, Markus Kull, Nikita Larionov, Henri Saare, Hugo Mitt, Oliver Peetsmann, Mihkel Poolma, Kevin Lebedev ja Kristo Lebedev. Kehakaalus -33 kg saavutas Marta Luisa Rückenberg 1. koha. Poiste arvestuses saavutasid kehakaalus -32 kg Markus Kull (6. klass) 2. koha ja Nikita Larionov (5. klass) 3. koha. 3. klassi õpilane Henri Saare platseerus kehakaalus -41 kg samuti 3. kohale. Abikohtunikena panid õla alla Mauro Elbre ja Karolina Kull. Täname treener Jaak Tammikut ja kõiki abilisi, kes võistluse õnnestumisega seotud olid!